Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Restauranger och barer på Koh Phangan

Om du har hört talas om fullmånefester i Thailand och du vill uppleva den här månadsfesten som de flesta av de turister som besöker kungariket gör, vet du säkert vart du ska gå. Koh Phangan är en av de perfekta ö-retreaterna i Thailand för att ha total avkoppling medan du njuter av de lugna vita sandstränderna och har också varit en favoritplats för att fira sociala sammankomster som Full Moon Party.

Denna ö som ligger i den sydöstra delen av Thailand har också varit ett hem för flera fantastiska restauranger och barer. Restauranger här är inte begränsade till giltiga thailändska rätter. Faktum är att du har ett brett utbud av internationella rätter att välja mellan. Från mexikanska, japanska, italienska, franska, medelhavs-, indiska och andra asiatiska rätter har Koh Phangan allt.

Barer räcker också på denna lilla ö. Det finns gott om barer som erbjuder mysig atmosfär, fantastisk strandutsikt åtföljd av god musikkvalitet eller helt enkelt en bra plats att koppla av och chitchat medan du njuter av dina drinkar.