Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Rasananda Hotel

Rasananda Hotel är i det perfekta läget för både affärsresenärer och de som är på semester. Alla rum är vackert inredda och är fullt utrustade med luftkonditionering för att hålla dig sval, en kaffebryggare, en hårtork, minibar och en separat dusch.

Rasananda Hotel Koh Phangan Resorts
Hyr en bil på plats, beställ en måltid eller ett mellanmål från rumservice och utnyttja kemtvätt och tvättstjänster. En säker låda finns så att du kan lagra dina värdesaker utan bekymmer. En cocktail lounge kan vara den perfekta utgångspunkten för kvällen att smutta på drycker innan du går till middag på hotellets restaurang som serverar läcker mat för gästerna att njuta av.

Utomhuspoolen är klar och mousserande och bjuder in gästerna till lounge för en eftermiddag och ta ett uppfriskande dopp. Personalen är välutbildad och ivriga att betjäna gästerna eftersom besökarens tillfredsställelse är målet för Rasananda Hotel.

Resorts i Ko Phangan Koh Phangan hotell
När du bokar en semesterresa på Rasananda Hotel kommer du att bli imponerad av de moderna faciliteterna och experttjänsterna. En semester är tänkt att njutas och det är precis vad gästerna gör när de tar en semester och bor på Rasananda Hotel.

Rasananda Hotel