Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Havana Beach Resort

På Havana Beach Resort kan gästerna välja mellan boende för en liten familj eller par som är avsedda för romantik. De är elegant inredda och dekorerade med omsorg. Alla rum har gäster luftkonditionering, minibar, TV och en kaffebryggare. En privat balkong är där besökarna kan sitta i lugn och ensamhet och dricka i den vackra utsikten.

Hotell i Havana Beach Resort Koh Phangan
En cocktail lounge är en friluftsaffär och är det perfekta stället att samla och äta cocktails för middagar med nya och gamla vänner. Restaurangen erbjuder gästerna en mängd olika menyval som omsorgsfullt utarbetats av personalen. En utomhuspool är det bästa stället att njuta av solen och havsbrisen när du gillar och ta ett dopp i det uppfriskande klara vattnet.

En mängd olika spatjänster frestar gästerna att skämma bort sig själva som de aldrig har gjort tidigare. Välj mellan att koppla av och förnya spa-behandlingar som hjälper till att läka sinnet, kroppen och själen. Tjänsten är oklanderlig och modernaste faciliteter erbjuder moderna bekvämligheter tillsammans med pittoreska charm.

Resorts i Ko Phangan Koh Phangan Resorts
Havet, solen och bergen är alltid i sikte och detta tropiska paradis som kallas Havana Beach Resort är det perfekta stället att komma bort från allt för att varva ner och lämna dina vardagliga bekymmer över din hektiska livsstil.

Havana Beach Resort